Voetbalschool...

Weet wat je kunt verwachten van... een fantastische voetbaltechnische opleiding voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar.

Contact

Soccer4All
Debussystraat 19
5481 PJ Schijndel
Tel: 06-20749227

contactformulier
mail
routebeschrijving route
Waarom voetbalclinic Soccer4All ?

In Nederland is voetbal veruit de populairste sport. Voetbal zit diep in onze cultuur. 23 % van de sporters voetbalt, met daarin een toenemend aantal meisjes/vrouwen. Zestien miljoen Nederlanders, vijf miljoen spelen of hebben gevoetbald, die dus van het spelletje houden en die erover praten. Er is in Nederland een prachtige infrastructuur. Nederland voetbalt, maar het voetbal verandert, en snel ook. Het wordt technischer, tactischer en vooral sneller, wat vraagt om een beter leerklimaat. Van alle basisvaardigheden tot wedstrijd.

Dit vraagt om kwaliteitsverbetering.
Door een gebrek aan voetballeertijd zullen onze kinderen in kortere tijd steeds meer moeten leren. Soccer4All wil graag die kwaliteit en het leerklimaat bieden aan alle kinderen van 7 t/m 12 jaar, ongeacht het niveau.

De regionale voetbaltrainingen van Soccer4All zijn dan ook een welkome aanvulling op de reguliere voetbaltrainingen bij hun eigen vereniging. Tijdens deze clinic kunnen de kinderen genieten van individuele aandacht tijdens volwaardige voetbaltrainingen.

Onze individueel gerichte opleiding laat kinderen spelenderwijs ontwikkelen door de kinderen te laten trainen op hun eigen niveau, waardoor kinderen eigen succes ervaren als doping.

Alle jongens en meisjes onder de 13 jaar ongeacht het niveau en graag alle voetbalvaardigheden willen leren en perfectioneren zouden eens kennis moeten maken met de trainingen van Soccer4All.

Wij scheppen het juiste voetbalklimaat waar alle kinderen ongeacht het niveau de gelegenheid krijgen zich optimaal te ontwikkelen. Waar hij of zij de vrijheid heeft om het spel zelf te ontdekken, en waar onze trainers de ontwikkeling van uw kind be´nvloeden.

Soccer4All, een individueel gerichte opleiding!
Beter voetbal betekent meer plezier!